Stichting CodeKlas

Vrienden van CodeKinderen & Stichting CodeKlas

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Wij zijn blij met ons grote netwerk dat we de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. Maar we staan ook altijd open voor nieuwe vrienden. Onderschrijf je de visie van onze stichting? Wil je met ons samenwerken? Neem even contact met ons op. Dat vinden we gezellig!

Kennisnet

Learning Rocks

CodeWeek

Piex

Meet and Code is een organisatie die lokale non-profitorganisaties ondersteunen in heel Europa om toegang te bieden tot digitale vaardigheden en coderen voor de volgende generatie jonge Europeanen. 

We hebben in 2023 twee projecten voor hen uitgevoerd. 

Met Kennisnet maakten we de eerste versie van Codekinderen in 2013. Veel van onze lessen vond je eerst op hun site. Zij steunen nog steeds dit initiatief en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Karin Winters en Mariëlle van Rijn, samen Team LearningRocks kennen we al jaren. Zij zorgden er met ons voor dat de Codekinderen content van Wikiwijs naar deze site verhuisde en dat we weer verliefd werden op onze website. 

De Europese Codeweek die ieder jaar in oktober plaatsvindt dragen we een warm hart toe. Samen met Ramon Moorlag en Aad van de Drift is Pauline verantwoordelijk voor het programma van de Nederlandse Codeweek

Voor Piex maakten we samen de e-learning over computational thinking. We kozen heel bewust voor de samenwerking met Piex vanwege hun visie op  professionali-sering van docenten en natuurlijk ook door het enthousiasme van Marsha en haar team.